כדי ליהנות מהתכונות הבריאותיות המסייעות לגוף להילחם בתאים סרטניים, עדיף לאכול כרוב טרי (למשל בסלטים) או כבוש, או כרוב מאודה קלות (עד חמש דקות). התכונות הבריאותיות של הכרוב אינן נשמרות בכרוב המבושל זמן ממושך (אם כי גם בכרוב המבושל זמן ממושך יש תכונות מיטיבות). |
לעגו לנו שנים,עכשיו שמבינים שהרפואה המודרנית לא מכסה הכל,ותרופות סבתא יותר ותיקות ויותר מנוסות ,התחילו יותר להתעניין.אז כדי שלא ילך לאיבוד שמרנו פה את כל תרופות הסבתא הידועות היום.עזרה בכל בעיה רפואית,בכל מחלה,בכל כאב ,ניתן ךמצא טיפול שלא הכרתם עד עכשיו
יום ראשון, 6 בפברואר 2011
כרוב יכול למנוע סרטן
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
מעניין מהו אחוז הברזל בכרוב. קראתי פעם מחקר שלפיו מזונות עשירים בברזל מסייעים להפחתת הסיכוי ללקות בסרטן.
השבמחק